Email: info@partycentrumfinnewold.nl | Tel: 0597-331752

Logo Partycentrum Finnewold

Pokerkampioenschap van Finsterwolde

Vind jij het leuk om te pokeren? Speel dan mee met het Pokerkampioenschap van Finsterwolde bij ons in het partycentrum. Wij organiseren jaarlijks dit leuke toernooi bij ons op locatie. Weet jij je te kronen tot de ‘Pokerkampioen van Finsterwolde’ en de trofee mee naar huis te nemen?

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij jaarlijks dit leuke en recreatieve pokerkampioenschap. Iedereen die 18 jaar of ouder is en het leuk vindt om te pokeren kan mee doen. Wij verwelkomen jullie graag bij ons in het Party Centrum, u kunt hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje en onze uitgebreide service tot aan de pokertafel!

Word jij de nieuwe pokerkampioen?

Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is wereldwijd de meest gespeelde en populairste pokervorm die bestaat. Deze variant is ontzettend makkelijk om te leren!

Je kan bij het pokerkampioenschap van Finsterwolde drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal ook de nummer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale.

Om deel te nemen aan het Pokerkampioenschap van Finsterwolde kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen bij Party Centrum Finnewold vermeden worden en het toernooi op tijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Online inschrijven kost slechts €12,50 en ter plaatse kost het €15,00.

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord!

Heb je je weten te kronen tot Pokerkampioen van Finsterwolde? Dan mag je mee doen aan de landelijke finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Tijdens de finale zijn er scouts aanwezig die op zoek zijn naar aanstormend pokertalent. Weet jij jezelf in de kijker te spelen bij deze scouts? Dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met het team van ONK Poker verschillende toernooien spelen door heel Europa. Een van de teamleden, Ruurd Nauta, wist in het verleden meer dan €40.000,- aan prijzengeld binnen te harken als gesponsord lid van Team ONK Poker. Wie weet begint jouw professionele carrière wel bij Party Centrum Finnewold.

Speel bewust je handen!

Het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten is heel belangrijk tijdens het pokeren, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Dit betekent vaak dat je nog meer handen spelen dan je al deed, hierdoor kun je het maximale eruit halen. Als jij denkt dat je beter bent dan je tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van hen te winnen indien jij de beste hand hebt.

Je kunt het snelst vooruitgang boeken in poker als je goed oplet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebreid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken over je tegenstander(s) kan later weer van pas komen als je tegen ze speelt.

Online Poker

Denk je dat je klaar bent om de strijd aan te gaan met je tegenstanders op het Pokerkampioenschap van Finsterwolde? Wij raden je aan om toch nog even online poker te spelen voordat je deelneemt. Via bepaalde websites kun je heel makkelijk online oefenen tegen pokeraars over de hele wereld. Vaak zijn deze websites gratis, wat het oefenen nog leuker en aantrekkelijker maakt.

 

Agenda

Agenda

Bekijk hier wat er staat te gebeuren!

Naar agenda pijl

Agenda

Fotoboek

Bekijk hier foto's van onze evenementen

Naar fotoboek pijl

Meer info?

Info Icon

Toeristisch informatiepunt

Wheelchair Icon

Rolstoel vriendelijk

Charge Icon

Oplaadpunt Finsterwolde

AED Icon

AED Aanwezig