Email: info@partycentrumfinnewold.nl | Tel: 0597-331752

Logo Partycentrum Finnewold

 

Dorpshuis

Al sinds de jaren 70 is dit gebouw als ‘De Pyramide’ een thuishaven voor diverse verenigingen in Finsterwolde en omgeving.

Veelal wekelijks worden er allerlei activiteiten bedreven zoals: klaverjassen, volksdansen, bejaardengym, sjoelen, bloemschikken enz.

Ook huisvesten we toneelverenigingen en zangverenigingen met een jaarlijks spetterende uitvoering

Omgeving

Party Centrum Finnewold ligt middenin het centrum van het dorp Finsterwolde in gemeente Oldambt. Aan de ene kant van het dorp liggen de uitgestrekte polders en aan de andere kant een mooi natuurgebied genaamd De Tjamme en het recreatiegebied de Blauwestad. Het is vlakbij het getijdegebied De Dollard en dichtbij Winschoten. Dit gebied wordt ook wel de graanrepubliek van het noorden genoemd. In de zomer is de afwisseling van koeienweides en akkers met diverse graangewassen als tarwe, gerst en rogge een lust voor het oog.

Het is hier heerlijk rustig wandelen en fietsen. Wij hebben diverse routes klaarliggen voor een onvergetelijke ervaring in het mooie Noord-Oost Groningen. Er liggen diverse bekende routes in de buurt van het Party Centrum Finnewold zoals de Oldambtroute, de Internationale Dollardroute, Wad- en Wierdenpad LAW10 en de Waddenzeeroute LF10.

Een aanrader is het Ommetje Finsterwolde. Een wandeling van 6,5km rondom het dorp langs uitgestrekte graanvelden, monumentale boerderijen, arbeidershuizen, het water van het Oldambtmeer en de Tjamme, bos en waterland. De gehele route is bewegwijzerd. Het beginpunt is bij de Toren van Finsterwolde. Ook is de route bij ons verkrijgbaar.

Agenda

Agenda

Bekijk hier wat er staat te gebeuren!

Naar agenda pijl

Agenda

Fotoboek

Bekijk hier foto's van onze evenementen

Naar fotoboek pijl

Meer info?

Info Icon

Toeristisch informatiepunt

Wheelchair Icon

Rolstoel vriendelijk

Charge Icon

Oplaadpunt Finsterwolde

AED Icon

AED Aanwezig