Omgeving

Omgeving - Party Centrum Finnewold

Party Centrum Finnewold ligt middenin het centrum van het dorp Finsterwolde in gemeente Oldambt. Aan de ene kant van het dorp liggen de uitgestrekte polders en aan de andere kant een mooi natuurgebied genaamd De Tjamme, en het recreatiegebied de Blauwestad. Het is vlakbij het getijdegebied De Dollard en dichtbij Winschoten. Dit gebied wordt ook wel de Graanrepubliek van het Noorden genoemd. In de zomer is de afwisseling van koeienweides en akkers met diverse graangewassen als tarwe, gerst en rogge een lust voor het oog.

Bekende wandel- en fietsroutes Noord-Oost-Groningen

Het is hier heerlijk rustig wandelen en fietsen. Wij hebben diverse routes klaarliggen voor een onvergetelijke ervaring in het mooie Noord-Oost-Groningen. Er liggen diverse bekende routes in de buurt van het Party Centrum Finnewold zoals de Oldambtroute, de Internationale Dollardroute, Wad- en Wierdenpad LAW10 en de Waddenzeeroute LF10.

Een aanrader is het Ommetje Finsterwolde. Deze wandeling van 6,5 km voert u rondom het dorp, langs uitgestrekte graanvelden, monumentale boerderijen, arbeidershuizen, het water van het Oldambtmeer en de Tjamme, bos en waterland. De gehele route is bewegwijzerd. Het beginpunt is bij de Toren van Finsterwolde. Ook deze route is bij ons verkrijgbaar.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.